The Teskey Brothers naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Teskey Brothers naar Tivoli Vredenburg
The Teskey Brothers naar Tivoli Vredenburg

Als je het debuutalbum Half Mile Harvest van The Teskey Brothers voor het eerst hoort, zou je zweren dat het Otis Redding, Sam Cooke of Wilson Pickett is. Maar nee, dit is geen zwarte soul uit de sixties, maar soul uit 2017 van vier blanke Australiërs. De band, met de broers Sam en Josh Teskey aan het hoofd, speelt al tien jaar samen en dat is te horen: het is een geoliede machine die niet alleen de ene na de andere dampende soulgroove neerlegt, maar ook moeiteloos uitstapjes maakt naar blues en southern rock. Single Pain And Misery was onlangs nog TopSong bij Radio 2 en is een prima introductie!

The Teskey Brothers
Datum: 6 september
Zaal: TivoliVredenburg, Utrecht
Aanvang: 20.15 uur
Voorverkoop start 7 juni 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek