Flume naar AFAS Live

Ticketmaster
Flume naar AFAS Live
Flume naar AFAS Live

De Australische producer en muzikant Flume staat op woensdag 6 november in AFAS Live, Amsterdam. Flume, die eigenlijk Harley Streten heet, kreeg wereldwijd bekendheid door zijn gelijknamige debuutplaat uit 2012 met hits als Holdin On, On Top en Sleepless. In de twee jaar die volgden debuteerde hij onder andere op festivals als Coachella, Lollapalooza, Down The Rabbit Hole en Lowlands, verkocht hij de toenmalige Heineken Music Hall uit en maakte hij remixen voor acts als Lorde en Disclosure. Het debuutalbum werd in 2016 opgevolgd door Skin met de hitsingles Never Be Like You en Say It. Hiermee deed Flume een wereldwijd uitverkochte tournee, ontving platinum en gouden platen in meerdere landen en mocht zijn eerste Grammy mee naar huis nemen voor Best/Dance Electronic Album.

Na een stilte van twee jaar verscheen eerder dit jaar de mixtape Hi, This Is Flume, welke inmiddels al meer dan 35 miljoen keer is gestreamd. Ook heeft Flume aangekondigd aanstaande woensdag alweer nieuwe muziek uit te brengen.

Flume
Datum: Woensdag 6 november 2019
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De reguliere kaartverkoop voor het concert start vrijdag 21 juni om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek