Prog Proms in de Boerderij

Ticketmaster
Prog Proms in de Boerderij
Prog Proms in de Boerderij

De afgelopen jaren toerde Edward Reekers met Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock door het land. Inmiddels maakt Edward hier geen deel meer van uit. Samen met Arie Verstegen van cultuurpodium Boerderij formeerde hij een nieuwe band die onder de titel Prog Proms een eenmalig concert zal geven in de Boerderij met een aantal special guests.De band bestaat uit: Bobby Jacobs (ex Focus), Juan Van Emmerloot (Snowy White, Steve Lukather), Mark Bogert (Knight Area), Lisette van den Berg (Ayreon), Jefftey Revet (Stream Of Passion, Queen Forever) en Edward Reekers (Kayak)

De speciale gasten tijdens dit concert zijn: John Mitchell (Arena, Lonely Robot, Frost*) en Damian Wilson (ex Threshold, Maiden United). Verwacht vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Van Genesis tot Yes en van Alan Parsons tot John Wetton, ze komen allemaal voorbij.

Prog Proms
Datum: zondag 29 december 2019
Zaal: Boerderij
Aanvang: 20.30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek