Seraph naar de Boerderij

Ticketmaster
Seraph naar de Boerderij
Seraph naar de Boerderij

De jazzrock/fusion formatie Seraph is duidelijk geïnspireerd door bands als The Yellowjackets, Spyro Gyra, Larry Carlton en Mike Stern. Seraph heeft in de afgelopen jaren meerdere malen als support act opgetreden van bands als Spyro Gyra, Mezzoforte en The Yellowjackets. Seraph bestaat sinds 1994 en bracht meerdere cd’s uit. Momenteel werkt Seraph aan een nieuw album met als titel “Deja vu”. Dit zal een live album worden met tien nieuwe composities. Seraph is Mark Dekkers (basgitaar), Elisa Krijgsman (gitaar), Carlos Matos (keyboards), Sjoerd Visser (saxofoon) en Marcel Zimmer (drums).

Seraph
Datum: donderdag 21 november 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek