Against The Current naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Against The Current naar Tivoli Vredenburg
Against The Current naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse poprockband Against The Current is een van de vele nieuwe bands die bekend worden via hun eigen YouTube-kanaal. ATC vergaarde een flinke following met hun covervideo’s, vaak gemaakt samen met hun muzikale vriend Alex Goot. Inmiddels is de band in hoog tempo bezig een carrière op te bouwen met eigen werk. Was het gitaargeoriënteerde debuutalbum In Our Bones (2016) nog te betitelen als poprock, op hun nieuwe plaat Past Lives (2018) hebben poppy synthesizers de overhand, waardoor de soepele stem van frontvrouw Chrissy Costanza nog beter tot zijn recht komt!

Against The Current
Datum: 8 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster