Arrow Rock Festival – TRIBUTE in de Ijsselhallen

Ticketmaster
Arrow Rock Festival – TRIBUTE in de Ijsselhallen
Arrow Rock Festival – TRIBUTE in de Ijsselhallen

Eind januari 2020 neemt het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 je mee op een trip down to memory lane van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Op Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 zullen de beste tribute bands van grote namen als Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Scorpions Motörhead en Alice Cooper die op de eerste Arrow Rock Festivals speelden een optreden verzorgen.

De allerbeste klassieke rockbands stonden vanaf 27 juni 1993 op het terrein De Schans in Lichtenvoorde op twee verschillende podia. Het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 neemt je opnieuw mee naar de sfeer van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Dit keer met de beste twaalf beste tributebands van o.a. Deep Purple, Status Quo, Scorpions, Alice Cooper, Motörhead, Thin Lizzy en Ten Years After. Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Met drie podia, een vinyl-en-cd-markt, een markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor dit geslaagde feestje aanwezig.

Arrow Rock Festival – TRIBUTE
Datum: 25 januari
Zaal: IJsselhallen, Zwolle
Aanvang: 13:30
Zaal open: 13:30
De kaartverkoop start zaterdag 15 juni om 09:00 uur!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek