Bards of Valor naar Metropool

Ticketmaster
Bards of Valor naar Metropool
Bards of Valor naar Metropool

De Twentse folk metal band Bards of Valor schrijft niet zozeer over liefdesverhalen of over politiek, maar over datgene wat hen allen zo interesseert: Vikingen, veldslagen en drank.
Zet je schrap voor een muzikale reis door de tijd waarin je binnenstapt in de taveerne van een klein kuststadje waarvan de inwoners nog niets weten van de aanstaande belegering van de vijand.

Bards of Valor wint publiek met liedjes die op de rand van metal en rock balanceren en getypeerd worden door de folk-invloeden en pakkende melodieën. En nu is het tijd voor het debuutalbum “A Tale of Hope & Ruin” dat vandaag zal verschijnen!

Op Pandora’s Key plak je niet zo makkelijk een label. Als we dat dan toch doen, komen we op symfonische metal uit. In 2016 bracht de band haar eerste EP ‘Prometheus Promise’ dat zowel nationaal als internationaal goed is ontvangen.
De band verteld verhalen over mythes en legendes uit verschillende culturen en tijden. Ze nemen je mee op avontuur langs verschillende goden, stervelijken en alles daartussen. Op dit moment werken ze hard aan nieuw materiaal maar zijn ze uiteraard net zo graag als wij van de partij bij de album release van Bards of Valor!

Bards of Valor  (Album release) + Pandora’s Key
Datum: 5 juli
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 19:30
Zaal open: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek