Close Talker naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Close Talker naar Tivoli Vredenburg
Close Talker naar Tivoli Vredenburg

De Canadese indierockband Close Talker bestaat uit drie vrienden die met elkaar opgroeiden op de winterprairies en hun vriendschap combineerden met een liefde voor muziek. Ze begonnen in 2012 en hebben inmiddels in rap tempo drie albums én een complete tour door Europa en Noord-Amerika op hun naam weten te zetten. Kenmerkend is de energieke sound versterkt met zware drums, bijzondere vocals en kronkelende gitaarlagen. Op het laatste album Lens (2017) liet de band een wat volwassenere, zelfverzekerde maar tegelijkertijd ook kwetsbare versie van zichzelf horen. 2019 markeert weer een nieuw hoofdstuk waarin ze duurzame en tijdloze muziek als uitgangspunt nemen. Zo tackelt het nieuwe album How Do We Stay Here?, dat in augustus uitkomt, het onderwerp tijd en hoe we hier als mens mee omgaan. De single The Change It Brings is alvast een voorproefje!

Close Talker
Datum: 23 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Ticketmaster