Jack Savoretti naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jack Savoretti naar Tivoli Vredenburg
Jack Savoretti naar Tivoli Vredenburg

De Engels-Italiaanse singer-songwriter Jack Savoretti onderscheidt zich van zijn collega’s door de aangename rasp in zijn stem. Het geeft precies de juiste touch aan zijn muziek en teksten die vaak over de liefde in al haar facetten gaan. Savoretti schaamt zich er niet voor zijn romantische kant te tonen, en dat heeft als bijeffect dat zijn muziek vaak wordt gebruikt in tv-series – zo was hij al te horen in One Tree Hill, Grey’s Anatomy en Sons Of Anarchy. Tussen alle diners met kaarslicht door vergeet Savoretti niet om ook hard te werken: dit jaar verscheen Singing To Strangers, zijn zesde album in twaalf jaar!

Jack Savoretti
Datum: 24 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Ticketmaster