Justin Hayward naar Musis

Ticketmaster
Justin Hayward naar Musis
Justin Hayward naar Musis

Justin Hayward is bekend als de zanger, leadgitarist en componist van de band de Moody Blues, die wereldwijde hits scoorde. In de afgelopen vijfenveertig jaar heeft de Moody Blues vijfenvijftig miljoen albums verkocht en talloze onderscheidingen ontvangen.

Pas nadat Hayward zich in de zomer van 1966 aansloot bij de Moody Blues behaalde de band hun eerste succes met de single Fly Me High, opgevolgd door de ultieme klassieker Nights in White Satin en uiteindelijk het toonaangevende, vernieuwende album Days of Future Past.

Op een sabbatical na, blijven Justin Hayward en de Moody Blues tot en met vandaag de dag actief en kent de band vele successen. Hayward brengt hiernaast ook solomateriaal uit en werkt samen met veel andere artiesten waaronder Mike Batt, Rick Wakeman (Yes) en John Lodge (Moody Blues). In 1978 is het Haywards stem die je hoort op de twee hits van het album Jeff Wayne’s Musical Version of The War of the Worlds. Dit zitconcert is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis en vindt plaats in de Muzenzaal inJustin Hayward. Justin Hayward speelt nummers van de Moody Blues, War of The Worlds en solomateriaal.

Justin Hayward
Datum: Vrijdag 20 september
Zaal: Musis
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek