Little Steven and the Disciples of Soul naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Little Steven and the Disciples of Soul naar Tivoli Vredenburg
Little Steven and the Disciples of Soul naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse rocker Little Steven heeft een cv waar we een hele website voor nodig hebben. Muzikant, acteur, muziekhistoricus, radio-dj, producer, docent, regisseur en sidekick van Bruce Springsteen – de man zou zijn naam moeten veranderen in Big Steven. In 2017 speelde hij onze Grote Zaal omver met zijn Soulfire-tour, waarvan het jaar daarop een al even geweldige live-3cd verscheen, inmiddels alweer opgevolgd door zijn nieuwe studioalbum Summer Of Sorcery (2019). Warm je vanavond aan het heilige vuur van de rock-‘n-roll met een portie rock, soul, reggae, doo-wop en rhythm & blues!

Little Steven and the Disciples of Soul
Datum: 19 augustus
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Ticketmaster