Nouvelle Vague naar Patronaat

Ticketmaster
Nouvelle Vague naar Patronaat
Nouvelle Vague naar Patronaat

De populaire Franse formatie Nouvelle Vague bestaat vijftien jaar! Deze dames toveren donkere, new wave en punk hits om tot dromerige 50s en 60s bossa nova. Aangevuld met de fluweelzachte fluisterzang van de Franse dames, levert dit een unieke sound met een dermate groot succes dat de originele songs haast vergeten worden. (Sterker nog, youtube staat vol mensen die zelf zogenaamde Nouvelle Vague covers delen!). Met vijf studioalbums op zak en een minimalistische live show (2 unieke stemmen, gitaar, keyboards en electronische sounds) tourt Nouvelle Vague al jaren de wereld over.

Nouvelle Vague
Datum: zondag 27 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Ticketmaster