Yungblud naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Yungblud naar Tivoli Vredenburg
Yungblud naar Tivoli Vredenburg

De 21-jarige ‘angry young man’ Yungblud is de Engelse rocksensatie van dit moment. Moeiteloos rijgt hij verschillende genres aan elkaar: was zijn doorbraakhit I Love You, Will You Marry Me (2017) een onweerstaanbaar meezingbaar staaltje skapunk, Yungblud komt net zo makkelijk uit de hoek met Oasis-achtige rock of hiphop. Met de energie van de vroege Arctic Monkeys bestormt hij niet alleen de hitlijsten, maar laat hij ook elk podium rokend achter. Debuutalbum 21st Century Liability kwam uit in 2018 en is inmiddels alweer opgevolgd door de geweldige singles Loner, 11 Minutes, Parents en I Think I’m OKAY!

Yungblud
Datum: 26 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:15
Aanvang: 20:00

Ticketmaster