BLØF naar Paradiso

Ticketmaster
BLØF naar Paradiso
BLØF naar Paradiso

BLØF groeide de afgelopen 25 jaar uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland. Met hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’ is de band natuurlijk niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. BLØF gaat regelmatig interessante samenwerkingen aan, zoals met Counting Crows voor de grote hit ‘Holiday In Spain’. De Zeeuwen ontvingen door de jaren heen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. In 2017 verscheen het album ‘Aan’, welke volgens de band hun meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’ is. Op dat twaalfde studio-album staat ook de samenwerking met Geike Arnaert ‘Zoutelande’, de grootste hit die BLØF ooit uitbracht.

Vrijwel jaarlijks sluit BLØF hun jaar af met meerdere eindejaarsconcerten in Paradiso, en dit jaar is daarop geen uitzondering.

BLØF
Datum: 18 & 19 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster