Greyson Chance naar Paradiso

Ticketmaster
Greyson Chance naar Paradiso
Greyson Chance naar Paradiso

De Amerikaanse singer-songwriter Greyson Chance werd op dertienjarige leeftijd ontdekt. In 2010 plaatste hij een cover van ‘Paparazzi’ op Youtube en dat bleef niet onopgemerkt; talkshowpresentator Ellen DeGeneres kreeg de video in het oog en tekende de jonge artiest voor haar platenlabel. Het leidde tot de release van debuut ‘Hold On ’til the Night’ in 2011. Daarna bleef het een periode stil vanwege school en studie, maar dit jaar is Greyson Chance terug met zijn opvolger ‘Portraits’. Nu met een volwassen baritongeluid, waarmee hij thema’s als hartenzeer en eenzaamheid bezingt op pakkende popcomposities.

Greyson Chance
Datum: 5 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster