Raphael Saadiq naar Paradiso

Ticketmaster
Raphael Saadiq naar Paradiso
Raphael Saadiq naar Paradiso

Op 24 oktober komt de iconische soul en r&b zanger Raphael Saadiq terug naar Paradiso. Al jaren staat de Amerikaanse muzikant garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op hoog niveau. Saadiq brak in de jaren ‘80 door als lid van R&B-formatie Tony! Toni! Toné! en bleef in de daaropvolgende jaren ook zeer succesvol als soloartiest en begenadigd songschrijver en producer voor artiesten als Erykah Badu, Stevie Wonder, D’Angelo en Solange. Voor augustus 2019 staat er eindelijk weer een nieuw soloalbum op de planning. Het album draagt de naam ‘Jimmy Lee’ en is zijn eerste werk in acht jaar tijd. De eerste single ‘Something Keeps Calling’ is inmiddels al te beluisteren.

Raphael Saadiq
Datum: 24 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster