Alter Bridge naar AFAS Live

Ticketmaster
Alter Bridge naar AFAS Live
Alter Bridge naar AFAS Live

Op dinsdag 10 december komt de Amerikaanse hardrockband Alter Bridge naar Amsterdam. Ze spelen een show in AFAS Live. De show is onderdeel van hun Walk the Sky Tour die in het teken staat van het nieuw te verschijnen gelijknamige album. De special guest voor dit concert is het Amerikaanse Shinedown en de Britse band The Raven Age opent de avond.

Op 18 oktober komt Alter Bridge met een nieuw album genaamd Walk The Sky. Het is het zesde studioalbum van de Amerikanen. In het album brengt de band verschillende elementen uit hun eerdere werk samen tot een nieuw geheel. Vanaf november gaat Alter Bridge met het album op tournee samen met special guest Shinedown en support act The Raven Age.

Alter Bridge gitarist Mark Tremonti zegt over de tournee: “We are honoured to be returning with our friends in Shinedown and The Raven Age this winter. See you all very soon, we couldn’t be happier with the lineup and can’t wait to share our new tunes with you!”

Met het indrukwekkende bereik van de vocalen van Myles Kennedy en de scheurende gitaarsolo’s van Mark Tremonti staat Alter Bridge bekend om hun overdonderende en vlekkeloze livereputatie. Tremonti won drie jaar achter elkaar de Guitarist of the Year titel uitgereikt door Guitar World en is bekroond met een Grammy Award voor zijn werk met Creed.

Special Guest bij deze show is het Amerikaanse Shinedown. De band uit Jacksonville, Florida verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen albums. Vorig jaar verscheen alweer het zesde studioalbum Attention Attention. Shinedown is ook al lang geen onbekende meer in Nederland. Zanger Brent Smith, gitarist Zach Myers, drummer Barry Kerch en bassist Eric Bass speelde vorige jaar nog een show in Poppodium 013 in Tilburg.

Het Britse The Raven Age opent de avond in AFAS Live. De band heeft al een aantal keer eerder in Nederland gespeeld waaronder in het voorprogramma van Iron Maiden drie jaar geleden tijden The Book of Souls World Tour.

Alter Bridge
Datum: Dinsdag 10 december
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 21 juni om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek