Stones Sessions naar Hedon

Ticketmaster
Stones Sessions naar Hedon
Stones Sessions naar Hedon

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren. De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen, festivals en zelfs al in het Caribisch gebied met een dampende Rolling Stones tribute waar niemand omheen kan. Eind 2019 belooft een bijzondere tijd te worden voor de Stones Sessions, dan vliegen ze naar China voor maarliefst 8 shows! Voor de thuisblijvers: vrijdag 3 januari, Hedon Zwolle, we zien je daar!

Jeffrey Hendriks: Vocals
Henk Wesselink: Gitaar + vocals
René Geelhoed: Keys + vocals
Hubert Eggen: Gitaar
Jeff Bolink: Bass + vocals
Tim de Wijk: Drums

Stones Sessions
Datum: vr 03 jan 2020
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Ticketmaster