Incognito naar Metropool

Ticketmaster
Incognito naar Metropool
Incognito naar Metropool

Always there! Nou, niet always maar Incognito is al een jaar of 40 een household name in de wereld van jazz, fusion, funk en soul en scoort met de single Always There begin jaren 90 hun grootste hit. Oprichter en frontman Jean-Paul ‘Bluey’ Maunick begint eind jaren 70 met zijn plan om een band op te richten die niet vastzit aan muzikanten maar die per project de juiste mensen voor de klus samenbrengt. En zo bestaat Incognito inmiddels uit tientallen leden die af en aan bijeen komen voor een nieuw album of voor een nieuwe tour. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: alle muzikanten die deel uitmaken of deel hebben uitgemaakt van de band behoren tot de absolute crème de la crème. En dat levert geweldige albums en optredens op die de band wereldwijde waardering oplevert bij duizenden liefhebbers en fans.

Door de jaren heen hebben dus meer dan 100 muzikanten deel uitgemaakt van Incognito en speelde de band met en voor even zoveel beroemdheden van Stevie Wonder en Chaka Khan tot Paul Weller. Deze avond laat Incognito zien waarom ze al bijna 40 jaar bij de tijd zijn en dat muziek maken een feest is!

Incognito
Datum: 24 november
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek