Sabrina Claudio naar de Melkweg

Ticketmaster
Sabrina Claudio naar de Melkweg
Sabrina Claudio naar de Melkweg

Sabrina Claudio is een rising R&B ster die in een mum van tijd mijloenen fans achter zich wist te scharen. Ze bracht haar eerste EP ‘Confidently Lost’ onafhankelijk op Soundcloud en wegens succes werd die uiteindelijk commercieel uitgebracht en rees naar nr. 3 in de ITunes R&B chart. Sindsdien maakte ze haar tv-debuut bij The Show with James Corden, tourde ze mee als main support van 6LACK. In haar zwoele perforamnces zie je haar achtergrond in dansen als salsa en meringue terug en in haar sound hoor je haar liefde voor jazzfavorieten Gretchen Parlato en Esperanza Spalding. Haar rauwe talent en voorliefde voor oldskool is ongekend en een frisse wind voor de r&b van nu.

Sabrina Claudio
Datum: 25 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek