Rootsriders naar Corneel

Ticketmaster
Rootsriders naar Corneel
Rootsriders naar Corneel

De 75e geboortedag van Bob Marley in 2020 vieren Rootsriders met een selectie van hun persoonlijke favorieten uit het rijke repertoire van de King of Reggae naast natuurlijk de onmisbare klassiekers die iedereen uit volle borst mee kan zingen.

75 jaar na zijn geboorte is de grootste reggae artiest uit de geschiedenis ook voor Europa’s beste Bob Marley coverband nog altijd een dankbare inspiratiebron. Zij zullen opnieuw met deze nieuwe show laten zien én horen dat Marley’s tijdloze liedjes vandaag nog altijd even relevant zijn als toen ze indertijd door Marley werden geschreven. Positive vibrations gegarandeerd!

Rootsriders
Datum: 04 april
Zaal: Corneel
Open: 20:30u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster