Iris Hond naar de Effenaar

Ticketmaster
Iris Hond naar de Effenaar
Iris Hond naar de Effenaar

Na twee uitverkochte theatertournees strijkt Iris Hond neer in de Effenaar. Inmiddels weet Nederland wat voor een bewogen leven Iris Hond heeft geleid. Als geen ander wist zij tegenslagen om te buigen naar positiviteit, inspiratie en motivatie om dromen te verwezenlijken. Op deze weg sloot Iris zeer uitlopende vriendschappen; met bijvoorbeeld daklozen, maar ook met de wereldberoemde pianist/componist Ludovico Einaudi.

Iris Hond vertelt over Einaudi: ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel. En de liefde tussen Iris Hond en Einaudi is wederzijds. De beroemde musicus zei over de pianiste: ‘One of the most beautiful performances of my music.’

Iris Hond
Datum: 27 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster