J.C. Thomaz & The Missing Slippers naar Rotown

Ticketmaster
J.C. Thomaz & The Missing Slippers naar Rotown
J.C. Thomaz & The Missing Slippers naar Rotown

Laat het maar aan Rotterdams meest wilde garagerockband over om hun tengels te wagen aan de Amerikaanse band The Gun Club. De band rondom wildebras Jeffrey Lee Pierce is het schoolvoorbeeld van de lijfspreuk ‘it’s better to burn out than to fade away’. Die geruchtmakende ratjetoe van psychobilly blues, death rock en punk rock klinkt tegenwoordig vitaler dan ooit, en dat terwijl The Gun Blub intussen 32 jaar verleden tijd is. Het dodenfeest heeft schijnbaar nog velen afters en de naschokken van J.C. Thomaz & The Missing Slippers zullen we daarom de hele zomer lang blijven voelen.

J.C. Thomaz & The Missing Slippers
Datum: 9 augustus
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster