Pieternel en Judy Blank naar Hedon

Ticketmaster
Pieternel en Judy Blank naar Hedon
Pieternel en Judy Blank naar Hedon

Pieternel en Judy Blank namen beiden hun album op in het mekka voor Americana: Nashville. De klanken van southern gitaren en de puurheid van de Americana muziek klinken door in hun verhalende nummers. Judy’s plaat ‘Morning Sun’ was voor haar een nieuw begin. Het nummer ‘Mary Jane’ werd een Radio 2 hit, Elton John plaatste het nummer ‘1995’ op zijn persoonlijke Spotify playlist en ze speelde o.a. in de Ziggo dome, SXSW en in het voorpgramma van Wilco. Pieternel speelde in clubs en theaters, werd als enige buitenlandse act uitgenodigd voor Brooklyn Americana Fest en Mind Noises Network (USA) schreef over haar album ‘Roosevelt Island’ “this sounds like it could have been born in the heart of the American Country scene, not Holland’s Amsterdam. “

Pieternel en Judy Blank
Datum: zo 15 december 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Ticketmaster