Plested naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Plested naar Paradiso Noord
Plested naar Paradiso Noord

Na zijn optreden als voorprogramma van Alec Benjamin komt de jonge Londense singer/songwriter Plested terug naar Amsterdam voor een eigen concert: op 31 oktober zie je hem in Paradiso Noord. Plested, oftewel Philip Plested, begon zijn carrière als de helft van het duo Chasing Grace, sinds 2016 is hij actief als soloartiest. Dat Plested naast zanger en muzikant ook een begenadigd songschrijver is viel ook andere artiesten op: zo schreef hij de afgelopen jaren nummers voor grote sterren als project als Zayn Malik, Little Mix, Emeli Sandé en James Morrison. Op 31 oktober zie je hem in Paradiso Noord.

Plested
Datum: 31 Oktober
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster