Sonny & The Sunsets naar Paradiso

Ticketmaster
Sonny & The Sunsets naar Paradiso
Sonny & The Sunsets naar Paradiso

Het mag gezien worden als de uitlaatklep voor de productieve cultfiguur Sonny Smith (tevens auteur, filmmaker en beeldend kunstenaar). Samen met zijn The Sunsets worden invloeden uit classic rock, psychedelische pop en country gemengd met een DIY-attitude en internettijdperk-esthetiek. Hierbij gelden de absurdistische, fantasierijke teksten van Smith altijd als stralend middelpunt. Sinds het verschijnen van debuutalbum ‘Tomorrow Is Alright’, welke alweer uit 2009 stamt, heeft de groep een roterende line-up van San Francisco-artiesten, waaronder multi-instrumentalist Kelley Stoltz, Tahlia Harbour (The Dry Spells), John Dwyer (Thee Oh Sees) en Tim Cohen (The Fresh & Onlys). Het nieuwe album ‘Hairdressers From Heaven’ klinkt weer prettig nostalgisch en is geproduceerd door James Mercer van The Shins.

Sonny & The Sunsets
Datum: 25 September
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster