Starset naar de Melkweg

Ticketmaster
Starset naar de Melkweg
Starset naar de Melkweg

Het geluid van de ambitieuze Amerikaanse rockband Starset uit Columbus laat zich omschrijven als ‘filmische rock’. Met zijn dramatische combinatie van elektronica en rock met hier en daar wat metalinvloeden bevind Starset zich ergens in het midden van 30 Seconds To Mars, Radiohead en Nine Inch Nails.

De band werd opgericht door Dustin Bates, eerder bekend als zanger van de groep Downplay, en heeft een uitgebreide, door sciencefiction geïnspireerde mythe rondom zichzelf opgebouwd over de zogeheten Starset Society. Een verhaal waar ook een stripboek over is verschenen na hun debuutalbum Transmissions (2014). Het tweede album Vessels (2017) vertelt dat verhaal nog verder.

Zaterdag 7 maart komt de band dan eindelijk naar Melkweg.

Starset
Datum: 7 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek