The Neighbourhood naar 013

Ticketmaster
The Neighbour- hood naar 013
The Neighbour- hood naar 013

Het Californische The Neighbourhood ontstond in 2011 als vriendengroep. Twee jaar later verscheen hun debuutalbum ‘I Love You’ en ging de band dubbel platina met hitsingle ‘Sweater Weather’. Dit succes leidde tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten, Europa en de rest van de wereld. Uitingen in zwart en wit zijn een centraal thema bij de band. Dat blijkt niet alleen in de muziek en video’s van de band, maar bijvoorbeeld ook in hun albumtitels zoals ‘#000000 & #FFFFFF’, de HEX-kleurcodes voor zwart en wit. De getatoeëerde band staat inmiddels op 3 albums vol slicke pop en rock, en werkte daarbij samen met grote hiphopnamen als Denzel Curry, G-Eazy, French Montana, Ghostface Killah en YG. Na uitverkochte shows in Amsterdam en Utrecht, komen de heren vandaag naar Tilburg voor de enige Nederlandse show van deze tour. Trek je trui maar vast aan.

The Neighbourhood
Datum: zo 1 maart ’20
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek