The Waterboys naar Doornroosje

Ticketmaster
The Waterboys naar Doornroosje
The Waterboys naar Doornroosje

The Waterboys maakte in de jaren ’80 furore met grote hits als ‘The Whole of the Moon’ en ‘Fisherman’s Blues’. Rock ‘n’ roll, punk, soul en Keltische muziek zijn belangrijke inspiratiebronnen voor de band rond frontman Mike Scott. Na grote successen in de jaren ’80 ging de groep in 1993 uit elkaar, om in 2000 weer samen te komen. De band bracht nieuwe albums uit en ging weer optreden.

De van oorsprong Schotse en Ierse band weet zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. Onlangs verscheen het nieuwe album “Where The Action Is”, waarmee de heren wederom een goed en vermakelijk album afleverden.

The Waterboys
Datum: 17 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:45u

Ticketmaster