Árstíðir naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Árstíðir naar Tivoli Vredenburg
Árstíðir naar Tivoli Vredenburg

De IJslandse band Árstíðir neemt een unieke plaats in binnen de muziekwereld: niet de instrumenten, maar de vocale harmonieën vormen de basis van hun geluid. Árstíðir’s muziek valt het beste te omschrijven als indiefolk, maar de heren zingen net zo makkelijk a capella. Aan die laatste kwaliteit hebben ze ook hun doorbraak te danken: een YouTube-filmpje van Árstíðir dat in een stationshal voor verbaasde reizigers een hymne uit de dertiende eeuw zingt, ging in 2013 viral. Overigens zingt Árstíðir op hun laatste album Nivalis (2018) voornamelijk in het Engels. Deze avond wordt hun set aangevuld met IJslandse en Noorse kerstliedjes, die de band speciaal voor de concerten rondom de feestdagen gearrangeerd heeft.

Árstíðir
Datum: 04 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek