Beerland in Metropool

Ticketmaster
Beerland in Metropool
Beerland in Metropool

Wijn- en coladrinkers ook welkom. Sterker nog, iedereen voelt zich thuis op Beerland merkten we de afgelopen jaren. Rockers, punkers, hardrockers, metalheads en rockabillys genieten gebroederlijk van rock ’n roll in al zijn diverse verschijningsvormen. En dit jaar weer diverser dan ooit!

Beerland serveert punk, hardcore, punkmetal, garagerock, psychedelische rock en bovendien de lekkerste biertjes en burgers want een festival in Metropool is niet compleet zonder Ray’s Cooking. Beerland is dit jaar in januari dus het bier is hoe dan ook koud, is in Hengelo en je kan er maar beter weer gewoon bij zijn.

Met onder anderen: Claw Boys Claw, Fokko, TankZilla, Tape Toy en vele anderen.

Beerland
Datum: 25 januari
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:30
Tickets

Ticketmaster