Cargo Mas naar Paradiso

Ticketmaster
Cargo Mas naar Paradiso
Cargo Mas naar Paradiso

Op woensdag 22 januari is het Vlaamse collectief Cargo Mas te zien in Paradiso. Cargo Mas staat onder leiding van de Belgische trompettist/componist Sam Vloemans en maakt muziek die klinkt als een eigenwijs swingende mix van jazz, funk, Latin en rock-’n-roll. Cargo Mas mag met recht een supergroep worden genoemd: zo speelden verschillende bandleden in het verleden met sterren als Lianna La Havas, Belle & Sebastian, Gabriel Rios en Guru’s Jazzmatazz. Cargo Mas werkt momenteel aan een debuutalbum en ook daarop aan sterren geen gebrek: zo heeft de Vlaamse formatie al laten weten dat onder andere Snarky Puppy’s trompettist Mike ‘Maz’ Maher, bassiste Ida Nielsen (Prince) en trombonist Fred Wesley (o.a. James Brown, Parliament) op het album te horen zullen zijn.

Cargo Mas
Datum: 22 Januari
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster