Dominic Fike naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Dominic Fike naar Paradiso Noord
Dominic Fike naar Paradiso Noord

Zijn allereerste demo’s plaatste hij in 2017 op Soundcloud en sindsdien is de 22-jarige Dominic Fike onverminderd populair. Het besef dat hij in één klap bekend was onder een grote, jonge doelgroep drong pas door toen zijn 3 maanden durende huisarrest erop zat.

De zanger/rapper uit Florida maakte gebruik van de gelegenheid en schreef nóg meer nummers dan hij al deed. Zijn zelfverzekerde zang en luchtige producties onderscheiden hem van de rest – vaardigheden waar hij met behulp van zijn vader de basis voor legde toen hij nog maar 10 jaar oud was. Hij leerde op jonge leeftijd gitaar spelen, leerde zichzelf in de loop der jaren steeds meer nieuwe nummers aan en experimenteerde vervolgens met het opnemen van zijn eigen creaties. Deze verzamelde hij en bracht hij eind 2018 uit onder de naam ‘Don’t Forget About Me, Demos’. Er ligt nog veel meer materiaal op de plank en Dominic Fike is er klaar voor om de wereld in te pakken met zijn talent.

Dominic Fike
Datum: 26 Oktober
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster