Guy Verlinde naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Guy Verlinde naar Tivoli Vredenburg
Guy Verlinde naar Tivoli Vredenburg

De Belgische bluesman Guy Verlinde kennen we van zijn stevige stampende band The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de Europese bluespodia. Maar de Gators zijn opgedoekt en Verlinde is een andere weg ingeslagen: die van de akoestische blues & roots met persoonlijke teksten. Vanavond brengt hij met Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) en Oliver Vander Bauwede (harmonica, gitaar) nummers van zijn nieuwe plaat All Is Forgiven (2019). Verwacht dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen!

Guy Verlinde
Datum: 18 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster