Hanggai naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Hanggai naar Paradiso Noord
Hanggai naar Paradiso Noord

Toen de Chinese punkrocker met Mongoolse roots Ilchi voor het eerst in aanraking kwam met Mongoolse keelzangers en hun instrumenten was hij meteen verkocht. Hij besloot een rockband op te richten waarin hij traditionele Mongoolse volksmuziek combineert met westerse rock-’n-roll. En met succes: inmiddels toert zijn band Hanggai al ruim 10 jaar constant over de wereld en wordt de groep met open armen ontvangen op grote festivals Lowlands en Sziget. Hanggai schreef in 2009 met hun ‘Drinking Song’ zelfs het officiële themalied van de Zwarte Cross. Onlangs is het achtste album ‘杭盖与铜管’ , oftewel ‘Big Band Brass’ uitgekomen, waarop de band samenwerkt met blazers en muziek creëert met invloeden van jazz, soul en R&B.

Hanggai
Datum: 10 November
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster