Hania Rani naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Hania Rani naar Tivoli Vredenburg
Hania Rani naar Tivoli Vredenburg

De Poolse pianiste/componiste Hania Rani is een spannende nieuwe naam in het neoklassieke circuit. Ze was al enigszins bekend als arrangeur en met haar band tęskno, maar het was Matthew Halsall (de Engelse jazztrompettist, tevens eigenaar van het jazzlabel Gondwana Records) die haar kwaliteiten als solartiest hoorde. Inmiddels is er het solodebuut Esja (2019), een plaat als een warm bad die de luisteraar meeneemt naar een betere wereld. ‘Geen verstoppertje meer achter “samenwerkingen” of “projecten”,’ aldus Hania Rani zelf over het album. Dit is minimale muziek met maximaal effect!

Hania Rani
Datum: 24 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Ticketmaster