Joseph naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Joseph naar Paradiso Noord
Joseph naar Paradiso Noord

De Amerikaanse folkband Joseph bestaat uit de drie zussen Nathalie Schepman en Allison en Meegan Closner. Sinds 2014 heeft het trio drie albums uitgebracht en daar wordt later dit jaar ‘Good Luck, Kid’ aan toegevoegd. Door de jaren heen toerden ze de hele wereld over en stonden ze op de grootste festivals, waaronder Coachella, Lollapallooza en Glastonbury. In hun nummers worden de levensverhalen van de band en persoonlijke levens van de zussen verteld op emotionele wijze. De teksten worden bijgestaan door kalme melodieën en dito akoestisch gitaarspel. Joseph scoort in 2016 een hit met ‘White Flag’, dat sindsdien alleen al op Spotify meer dan 21 miljoen keer gestreamd is.

Joseph
Datum: 3 November
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Ticketmaster