Joshua Radin naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Joshua Radin naar Tivoli Vredenburg
Joshua Radin naar Tivoli Vredenburg

Ook als je de gevoelige Amerikaanse singer-songwriter Joshua Radin niet kent, heb je ‘m waarschijnlijk al gehoord: zijn akoestische folknummers zijn gebruikt in series als Designated Survivor, Grey’s Anatomy, Cougar Town, Scrubs en House. Scrubs-hoofdrolspeler Zach Braff was zo ongeveer Radins eerste fan en regelde dat diens muziek in de serie kwam. Een andere beroemde fan is de Amerikaanse tv-presentatrice Ellen DeGeneres, die Radin vroeg om op haar bruiloft op te treden. Op zijn laatste album The Fall (2017) bewijst Radin maar weer eens dat zijn goed doortimmerde songs ook zonder tv-serie volledig tot hun recht komen!

Joshua Radin
Datum: 31 januari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek