Justin Jesso naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Justin Jesso naar Tivoli Vredenburg
Justin Jesso naar Tivoli Vredenburg

De jonge Amerikaanse artiest Justin Jesso beleefde in 2017 zijn doorbraak met een featuring op het nummer Stargazing van Kygo, waar hij ook aan meeschreef. Zijn carrière loopt op twee sporen: behalve als zanger van goed in het gehoor liggende electropop is hij ook actief als songschrijver voor anderen – zo schreef hij nummers voor The Backstreet Boys, Armin van Buuren en Ricky Martin. Na een stadiontour met Kygo en een tour als voorprogramma van Tears For Fears doet Jesso het vanaf nu op eigen kracht. Met een debuut-ep als Let It Be Me (2018) in zijn bagage kan er weinig misgaan!

Justin Jesso
Datum: 20 september
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:45

Ticketmaster