Lust For Youth naar Paradiso

Ticketmaster
Lust For Youth naar Paradiso
Lust For Youth naar Paradiso

Het elektronische Zweeds-Deense duo Lust For Youth heeft Kopenhagen als thuisbasis en brak in 2014 door met hun veelgeprezen album ‘International’. De band neemt je tijdens hun optredens graag mee de diepte in: in hun donkere, melancholische muziek en dito teksten hoor je duidelijk invloeden van jaren ’80 synthesizerbands als The Cure, New Order, Tears For Fears en Depeche Mode terug. Onlangs bracht het duo hun derde, zelf getitelde album uit, waarop onderwerpen als depressies, hoop, liefde en vriendschap worden aangesneden. Op donderdag 12 september komt het duo terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Lust For Youth
Datum: 12 September
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster