Melanie C feat. Sink The Pink naar Paradiso

Ticketmaster
Melanie C feat. Sink The Pink naar Paradiso
Melanie C feat. Sink The Pink naar Paradiso

Spice Girl Melanie C komt samen met Sink The Pink naar Paradiso op zondag 28 juli als startschot van de Amsterdamse Pride week. De grote zaal show vindt plaats in het kader van een wereldwijde Pride tour die ze lang allerlei Pride evenementen brengt. De dag ervoor treedt de gelegenheidsformatie op tijdens de Pride festiviteiten in Berlijn en voorafgaand aan het optreden in Paradiso zijn ze te zien bij het reeds uitverkochte Milkshake Festival. Men kan een unieke show verwachten waarin alle grote hits van The Spice Girls voorbijkomen. De samenwerking tussen Melanie C en de welbekende LGBTQ+ clubnacht Sink The Pink (STP) komt voort uit een vriendschap tussen de Spice Girl en STP-voorman Glyn Fussell.

Na afloop van de show presenteert Paradiso de clubnacht After Dark. Honey Dijon, Sandrien en TITIA zijn de dj’s die je door de nacht heen loodsen met een krachtige combinatie van house, techno en disco.

Melanie C feat. Sink The Pink
Datum: 28 juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:30
Tickets

Ticketmaster