Noah Guthrie naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Noah Guthrie naar Tivoli Vredenburg
Noah Guthrie naar Tivoli Vredenburg

De jonge Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie werd in 2012 bekend met covers op YouTube, waarbij vooral zijn soulvolle stemgeluid opviel – zo wist hij Sexy And I Know It van LMFAO te transformeren naar een bluesachtige versie die bijna beter is dan het origineel. Zijn talenten leverden Guthrie een rol op in de tv-serie Glee – alsof hij het al niet druk genoeg had, want hij tourt zich een slag in de rondte met zijn begeleidingsband Good Trouble. Inmiddels heeft hij twee albums uit met eigen werk: Among The Wildest Things (2013) en The Valley (2017). Muziek stroomt bij deze man door zijn aderen!

Noah Guthrie
Datum: 15 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster