Tim Dawn naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Tim Dawn naar Tivoli Vredenburg
Tim Dawn naar Tivoli Vredenburg

De Utrechtse singer-songwriter Tim Dawn beleeft een vliegende start van zijn carrière – en dan te bedenken dat hij op weg was naar een loopbaan in de rechten. Backpackend door Australië kwam hij echter tot het inzicht dat muziek het belangrijkste is in zijn leven. Zijn eerste ep Up (2016) bevat goed in het gehoor liggende songs in de stijl van James Bay, Hozier and Coldplay en werd snel opgepikt door Radio 2 en 3FM. Net als de daaropvolgende singles Walking On A Wire en het deze lente verschenen Shadow (in twee versies, elektrisch en akoestisch). Deze man heeft de stem en het talent!

Tim Dawn
Datum: 17 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek