Daniel Caesar naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Daniel Caesar naar Tivoli Vredenburg
Daniel Caesar naar Tivoli Vredenburg

De Canadese zanger Daniel Caesar is met zijn smooth r&b en soul aan het uitgroeien tot een grote naam. In 2017 verscheen zijn eerste album Freudian, dat bij tijdschrift Rolling Stone op 6 eindigde in de ’20 Best R&B Albums Of 2017’. Niet gek voor een debuut, maar Caesar is dan ook een groot talent dat met zijn warme, lenige stem moeiteloos het hele gebied van r&b tot soul en gospel bestrijkt. Met hits als Get You (featuring Kali Uchis) en Best Part (with H.E.R.) op zak lanceerde Caesar in juni zijn tweede album Case Study 01, waarop hij samenwerkt met grootheden als Pharell Williams, Brandy en John Mayer!

Daniel Caesar
Datum: 19 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek