Flying Colours naar 013

Ticketmaster
Flying Colours naar 013
Flying Colours naar 013

013 ♥️ Mike Portnoy. Deze legendarische drummer is kind aan huis bij013, waardoor er al geweldige shows geweest zijn van bijvoorbeeld Transatlantic, The Winery Dogs, The Neal Morse Band en natuurlijk Flying Colors. Deze laatste supergroep met Neal Morse (Spock’s Beard, Neal Morse Band), Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs), Dave LaRue (Joe Satriani, Dixie Dregs) en Casey McPherson stond pas twee keer in Nederland: allebei in 013. Nu komt dit jaar het nieuwe album ‘Third Degree’ uit. En 013 is trots dat de band ook bij hun derde keer op Nederlandse bodem exclusief 013 aandoet. Sterker nog, omdat Deep Purple (met Steve Morse) in december op tour is, doet Flying Colours slechts 4 shows in Europa! En ja, Steve Morse gaat erbij zijn in 013.

Dat was een grote verrassing vorig jaar: plots bracht de Nederlands-Britse progband Dilemma weer een album uit! De échte progconnaisseurs waren natuurlijk bekend met het ondergewaardeerde ‘Imbroccata’ uit 1995 (toch?), maar sindsdien is er niets meer van de band vernomen. Tot ze in 2018 plots opvolger ‘Random Acts of Liberation’ uitbrachten. Vandaag verzorgen ze de support, dus ben op tijd aanwezig voordat deze band weer van de aardbodem verdwijnt.

Flying Colours
Datum: vr 13 dec ’19
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster