Squid naar Roodkapje

Ticketmaster
Squid naar Roodkapje
Squid naar Roodkapje

Een naam die steeds in de tiplijstjes bleef opduiken tijdens het Engelse Great Escape festival is Squid. En om goede reden: weinig nieuwe gitaarbands – collega’s black midi misschien terzijde – klinken tegenwoordig zo opwindend: zowel fans van vreemde krautrockpassages als hoekige discopunk kunnen vanavond hun ei kwijt.

Soms klinkt Squid alsof leden van LCD Soundsystem en Girl Band samen een nieuw project zijn begonnen. Anderzijds houden ze van lange uitgerekte passages waarin stemmen, blazers, synths en noisetexturen complete wanorde scheppen. Iets meer dan een week nadat de nieuwe EP Town Centre verschijnt (op 6 september om precies te zijn), mag de band Roodkapje verwikkelen in hun zelfgebrouwen waanzin, op het kookpunt van de hype nog wel. Niet missen dus!

Squid
Datum: 17 september
Zaal: Roodkapje, Rotterdam
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster