Alice Phoebe Lou naar de Effenaar

Ticketmaster
Alice Phoebe Lou naar de Effenaar
Alice Phoebe Lou naar de Effenaar

Singer-songwriter Alice Phoebe Lou verliet direct na de middelbare school haar thuisland Zuid-Afrika en vertrok naar Europa om het avontuur en een carrière in de muziek na te jagen. Nu is ze uitgegroeid tot een waar aanstormend talent. Luister naar nieuw album ‘Paper Castle’ en je begrijpt waarom, Lou maakt lieve liedjes die zachtjes je oor binnendringen. Een perfect huwelijk tussen folk, jazz, indie en electronica.

Alice Phoebe Lou was al te zien op Rock Werchter, Primavera Sound en The Great Escape Festival.

“She uses the mesmerizing beats of a Berlin nightclub to corrupt the album’s underlying organic and rustic sound. She recreates these natural sounds using synth and technology, creating a confusing and delightful paradox.”
-Consequence of Sound over nieuw album ‘Paper Castle’.

Alice Phoebe Lou
Datum: 12 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster