Ryan McGarvey naar de Bosuil

Ticketmaster
Ryan McGarvey naar de Bosuil
Ryan McGarvey naar de Bosuil

Ooit was zanger/gitarist Ryan McGarvey nog dé tip van de kenners, ondertussen verschijnt zijn naam op de programma’s van de grote bluesfestivals. De lovende recensies vliegen hem om de oren, en geheel terecht. Zijn uitmuntende gitaarkunsten, zang en dito songwriterskills zijn een absolute aanrader voor elke bluesrockliefhebber.

In 2010 won de uit Albuquerque New Mexico afkomstige nieuwkomer van maar liefst 4000 gitaristen de Ernie Ball-gitaarwedstrijd en veroverde daarmee een plekje op Eric Clapton’s prestigieuze Crossroads Guitar Festival in Chicago. Sindsdien gaat het hard: zijn cd’s verkopen als een tierelier en samen met zijn band geeft hij verpletterend goede optredens tijdens hun extensieve tours door Amerika en Europa. Daarbij deelt Ryan regelmatig het podium met coryfeeën als Eric Clapton, Kenny Wayne Shepherd, Joe Bonamassa en vele anderen.

Ryan McGarvey
Datum: 1 september
Zaal: Bosuil
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek