Max en Iggor Cavalera naar Doornroosje

Ticketmaster
Max en Iggor Cavalera naar Doornroosje
Max en Iggor Cavalera naar Doornroosje

Een bijzondere surprise op Sinterklaas avond: de Braziliaanse metalgiganten Max en Iggor Cavalera voeren vanavond samen met hun band de Sepultura-albums ‘Beneath the Remains’ uit 1989 en ‘Arise’ uit 1991 integraal uit! Het betreft een exclusieve en eenmalige Nederlandse clubshow. Het is natuurlijk fantastisch om deze twee baanbrekende platen op één avond integraal voorgeschoteld te krijgen.

‘Beneath the Remains’ is het derde album van de Braziliaanse band en betekende de wereldwijde doorbraak van Sepultura. De plaat wordt gezien als een heuse metal klassieker en wordt vaak in één adem genoemd met ‘Reign in Blood’. Niet geheel ten onrechte, de giftige nummers ‘Beneath the Remains’ en ‘Inner Self’ behoren immers tot het vaste metal canon die iedere metalfan mee kan brullen.

In 1991 verscheen ‘Arise’ via het befaamde Nederlandse Roadrunner Records. Met dit album bouwde Sepultura hun populariteit verder uit. De thrash metal is doorspekt met death metal invloeden en het nummer ‘Dead Embrionic Cells’ groeide al snel uit tot een ware klassieker. Geweldige riffs, killer drumwerk en met voor die tijd een fantastische productie. Dit gaat een feest worden om dit live te horen na al die jaren!

Max en Iggor Cavalera
Datum: 05 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
De kaartverkoop start vrijdag 19 juli om 11.00 uur.

Ticketmaster