(Sandy) Alex G naar Paradiso

Ticketmaster
(Sandy) Alex G naar Paradiso
(Sandy) Alex G naar Paradiso

Multi-instrumentalist en songwriter Alexander Giannascoli oftewel (Sandy) Alex G uit Philadelphia wordt terecht vaak vergeleken met artiesten als Elliott Smith en Sparklehorse. De 25-jarige experimentele indierocker maakt intieme, lo-fi nummers met invloeden van Americana en psychedelica en neemt deze het liefst zelf op met behulp van zijn laptop en bevriende muzikanten. Zijn achtste release ‘Rocket’ uit 2017 wordt gezien als zijn meest toegankelijke album tot nu toe, maar ook hier mogen onvoorspelbare noise-uitbarstingen niet ontbreken. De aankondiging van zijn nieuwste album ‘House of Sugar’ ging gepaard met het uitkomen van de veelbelovende, ietwat duistere single ‘Gretel’.

(Sandy) Alex G
Datum: 5 Maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster